onsdag 11. mai 2011

Studietur til Praha

Klassen vår bestemte seg for å reise til Praha på studietur. Dette viste seg å bli en minnerik og fantastisk tur. Vi besøkte mange fantastiske plasser. En av de plassene som fasinerte meg mest var Mucha museumet. der vi fikk se noen av Muchas originale arbeider.



Mucha
To av Muchas arbeider


Vi var også på besøk i en katedral, den var utrolig vakker både utenpå og inni. Jeg ble veldig fasinert av glass maleriene på vinduene i kirken. Det var til og med et vindu som Mucha hadde laget. Det synes jeg var det peneste. På utsiden av katedralen var det fantastiske sten uthogginger, med utrolige detaljer.




Bilder av katedralen innenfra og utenfra.

Bilder av Muchas glassmaleri og et annet glassmaleri.




Vi var også og besøkte det astronomiske uret i Praha. Det var utroligt pent og det var en slags forestilling hver time der det var noen figurer på bygget dom beveget seg og så var det en mann som sto helt på toppen av bygget og spilte på en trompet. Det var en interessang opplevelse.  


Det Astronomiske uret i Praha.


Så var det den felles middagen med hele klassen da. Det var en opplevelse det. Med magedansere, pirater og folk som sjonglerte med flammer. det var også live musikk. Det var så mye som skjedde hele tiden med mye lyd og show, at vi nesten glemte å spise maten vår. 
Så alt i alt var det en fantastisk og minnerik tur jeg ikke tror noen i klassen kommer til å glemme.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar